Hastaneye neden gitmedi?

Video yükleniyor...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, silahlı saldırıda yaralanan isimleri hastanede neden ziyarete gitmediğini Lig TV'ye açıkladı.

Gökhan Töre'nin silahla yaralanmasıyla ilgili olarak ise Beşiktaş Başkanı, "Spor kamuoyu oyuncuların orada ne iş var diyorlar. Bence tartışılsın. Ancak herkesin tartışması gereken bir şey var. Burası Tanzanya mı? Gittikleri saat ve gün yanlış. Ama orada bir kişiye silah atılıyor. Hiç kimse bununla ilgilenmiyor. Bu olaya karışan kişilere gerekli cezayı vereceğiz. Futbolcular vücutlarıyla para kazanıyorlar ve ona diktkat etmeliler. Maç oynayacaksın. Benim kulübümün bir saygınlığı var. Buna kimse bir şey yapamaz. Gerekli cezayı görecekler. Ceza vereceğimiz kişiler oyuncular, kulübüme ceza vermem ki. Bitime 4 hafta var. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz. Hastaneye gitmedim çünkü gerçekten kızgınım. Biraz fevriyimdir. Biraz sinirim geçsin. Ligin bitmesine 4 hafta var. 4 hafta içerisinde önümüze bakıp sezon sonunda yeni yaptırımlar ortaya koyacağız" ifadelerini kullandı.  

Orman, "Beşiktaş ligi 2. veya 3. bitirirse düşünceleriniz farklı olacak mı? Teknik heyet görevine devam edecek mi?" sorularını ise şöyle yanıtladı; "Devam edecekler. Zırp pırt teknik direktör değiştirilmez. Bu sene yabancı transferine ağırlık vereceğiz. Alacağımız kararlar 2. veya 3. olmamıza göre olmaz. Ancak transferler buna göre olabilir. Beşiktaş transferde bütçesinin dışına çıkmayacak. İnşallah da ligi 2. sırada bitireceğiz. Yapacağımız transferler de maç kazandıracak isimler olacak. Kamuoyuna şu veya bu gelecek demeyi doğru bulmuyorum. Beşiktaş'ın futbolcuları yıldızdır zaten. İstifa edeceğimiz isimler üzerinde çalışıyoruz. Hep beraber elimizdekilerin en iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi.

(Ligtv.com.tr)