"Hani bize 4 atıyordunuz"

Video yükleniyor...

Balçova Yaşamspor'un orta saha oyuncusu Emre Doğan, "İlk yarı bittiğinde soyunma odasına giderken Galatasaraylı oyuncular, 'Hani bize 4 atıyordunuz' diye dalga geçtiler. Bu kadarını beklemiyorduk” dedi.

Türkiye Kupası G Grubu 2. maçında Balçova Yaşamspor’a konuk olan Galatasaray’ın, 3. Lig temsilcisini 9-1 gibi çok ağır bir skorla devirmesi, spor kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Ev sahibi ekip tarafından konu biraz dramatik görünse de, Galatasaraylı taraftarların paylaşımları sonrasında, işin daha ziyade trajikomik olduğu ortaya çıktı. Zira Balçova takımındaki futbolcuların kura çekimi sonrası attıkları tweetler oldukça enteresandı. Özellikle Galatasaray’ın üst üste 4’er gol yemesi, 6-0’lık Fenerbahçe yenilgisinin hatırlatılması gibi paylaşımlar, Sarı-Kırmızılılar’ın dikkatinden kaçmadı.

Yediğin gol kadar kat yokmuş!
Recep Güler’in, “Galatasaray’ı 4 gözle bekliyoruz” diyerek verdiği poz, kaleci Engin Kaya’nın, “Ne, 4 korkusu mu” ve benzeri mesajları, Fenerbahçeli Recep Niyaz’ın ağabeyi olan Bilal Niyaz’ın Galatasaray’ı küçümser tweetleri, 9-1’lik yenilginin ardından defalarca paylaşıldı.

Taraftarları en çok güldüren ise yine kaleci Engin’in, Galatasaray 4 yedikten sonra, asansörün 4 numaralı kat tuşuna Galatasaray logosunun koyulduğu capsi paylaşmasıydı. Görüntüde asansörün 5 katlı bir apartmana ait olduğunu fark eden Sarı-Kırmızılı taraftarlar, “O gün Galatasaray’la dalga geçmişsin ama o apartmanda senin yediğin gol kadar kat bile yokmuş” demekten kendilerini alamadılar.

Mecburen hesapları gizlediler
Takımdaki birçok futbolcu, 9-1’lik hezimetten bir süre sonra twitter ve instagram hesaplarını gizlemek zorunda kaldı. Fanatik'e konuşan Balçova Yaşamspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Emre Doğan ise “İlk yarı bittiğinde soyunma odasına giderken, Galatasaraylı futbolcular, ‘Hani bize 4 atıyordunuz’ diye dalga geçtiler.

Diyebileceğim bir şey yok aslında. Üzgünüz, bu kadarını tahmin etmedik. Hazırlık maçı bile bizim için hayaldi, resmi bir maçta Galatasaray ile karşılaştık. Basit goller yedik. İlk golü biz bulduk fakat devamı gelmedi. Zaten golü yedikten sonra güvenimizi yitirdik. Ama 9 gol yiyeceğimizi hiç düşünmemiştik” ifadesini kullandı.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray