Hamzaoğlu'nun gözü çifte kupada

Video yükleniyor...

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Süper Lig'de şampiyonluğu garantilemelerine karşın, biri Ziraat Türkiye Kupası finali olmak üzere önlerinde iki maç daha olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılı futbol takımının doktoru Yener İnce'nin Galatasaray Adası'nda gerçekleştirilen düğününe katılan Hamzaoğlu, girişte basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ligi şampiyon tamamlarına karşın önlerinde yoğun bir dönemin devam ettiğini aktaran sarı-kırmızılı teknik adam, "Gidip Çaykur Rizespor ile maç oynayacağız, oradan dönüp şampiyonluğu kutlayacağız, ardından da Ziraat Türkiye Kupası finalinin hazırlıklarına başlayacağız. Şampiyon olduk ve bunu doyasıya kutlayacağız ama iki maçımız daha olduğunu unutmadan. Yine en iyi şekilde çalışıp, kupa maçından da iyi bir sonuçla ayrılmaya gayret edeceğiz" diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Bursaspor ile güzel bir maç yapacaklarına inandığını anlatan Hamzaoğlu, "Finalin Bursa oynanacak olması da ayrı bir güzellik bence. Bu finalde Bursa taraftarı, kendi takımını kendi şehrinde izleyecek ve kazanması için destek verecek. Galatasaray taraftarı da bizi orada destekleyip, kupayla dönebilmemiz için güç verecek. Ziraat Türkiye Kupası'nda güzel bir final olacak. İnşallah biz kazanırız" ifadelerini kullandı.