Hamzaoğlu sistemi kurdu!

Video yükleniyor...

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, milli arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. 
 
Transfer döneminin sona ermesiyle birlikte elindeki kadrosu netleşen ve oyuncularının gidecek mi, kalacak mı, belirsizliğinden kurtulan Hamza Hamzaoğlu ve ekibi, milli arada yoğun mesai harcıyor. 
 
Takımının son halini almasından mutlu olan Hamza Hamzaoğlu, milli arada mesaideki öğrencileri dönene kadar yeni sistemini hazırlayacak ve oyuncularına aktarmaya başlayacak. 
 
Alex Telles ve Felipe Melo gibi takımın önemli isimlerinin ayrılmasıyla yeni arayışlara gidecek olan Hamza Hamzaoğlu'nun, özellikle son transferlerin birçok bölgede değerlendirebilecek kapasiteye sahip olması nedeniyle alternatifleri de arttı. 
 
Manchester City'den kıran kırana bir pazarlıkla transfer edilen Denayer'in savunmanın her bölgesinde görev alabilmesi defanstaki sorunları tamamen ortadan kaldıracak gibi gözüküyor. 
 
Alman Grosskreutz'un savunmanın yanı sıra orta alanında birçok noktasından forma giyebilecek olması teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun elini güçlendirdi. 
 
İki son gün transferiyle nokta atış yaptığını düşünen Sarı-Kırmızılılar'da yanıtı en çok merak edilen bir diğer soru da Felipe Melo'nun boşluğunun nasıl doldurulacağı. Real Madrid'den transfer edilen Jose Rodriguez'den büyük umut bekleyen Sarı-Kırmızılılar, genç İspanyolun bir an önce takımın değişmezi olmazı için teknik ekip özel programlar hazırlayacak. 
 
Öte yandan transferin son gününde Inter'e transfer olan Alex Telles, İstanbul'a veda etti. Atatürk Havalima'ndan Milano'ya hareket eden Brezilyalı oyuncuya taraftarlar büyük ilgi gösterdi. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray