Hamzaoğlu revizyona gidiyor!

Video yükleniyor...

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Gaziantepspor ile oynanacak kritik maç öncesinde ilk 11'inden zorunlu değişiklere gidecek.

Hamzaoğlu sakat, cezalı ve formsuz oyuncularının çokluğu nedeniyle Pazar günü oynanacak 90 dakikaya son haftalardaki kadrolarından büyük revizyon yaparak çıkacak.

Son haftalarda savunma hatalarından şikayetçi olan Hamza Hamzaoğlu'nun sakatlığını tam anlamıyla atlatan Semih Kaya'yı Gaziantepspor maçının ilk 11'inde sahaya sürmesi bekleniyor. Devre arası kampındaki hazırlık maçında sakatlanan ve ikinci yarıda ligde hiç forma giyemeyen Semih'in yeniden Chedjou'nun partneri olacağı gelen haberler arasında. Semih Kaya'nın sakatlık döneminde Hamza Hamzaoğlu, savunmanın merkezinde Koray Günter, Hakan Balta ve zaman zaman da Felipe Melo'yu bu bölgede görevlendirmişti.

Hamza Hamzaoğlu, savunmanın sağında Sabri Sarıoğlu konusunda bir değişikliğe gitmeyecek. Trabzonspor maçında yaptığı hatalarla dikkat çeken ve morali bozulan tecrübeli oyuncuyla bir araya gelen Hamza Hamzaoğlu'nun Sabri'ye "Şampiyonluk yolunda senin tecrübene ihtiyacımız var. Hataları bir kenara bırak ve tüm konsantrasyonuna maçına ver" dediği öğrenildi. Savunmanın solunda ise yine Alex Telles görev alacak.

Semih Kaya'nın ardından uzun süre sonra lig hasretine son vermesi beklenen diğer isim ise Felipe Melo... Brezilyalı yıldız, beklenenden hızlı iyileşerek Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Manisaspor maçında kendisine yer bulmuştu. Felipe Melo'nun Gaziantepspor maçında Selçuk İnan ile beraber eski düzende oynayabileceği öğrenildi.

Trabzonspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Wesley Sneijder'in yerine Emre Çolak forma giyecek. Trabzonspor maçında sonradan oyuna giren başarılı performansını şık bir golle süslendiren Emre Çolak, Hollandalı yıldızın boşluğunu doldurmaya çalışacak.

Orta alanda Yasin Öztekin'in yeri garanti görülürken diğer kanatta Bruma ve Olcan Adın arasında tercih yapılması bekleniyor. Sarı - Kırmızılılar'da sakatlığını atlatan Burak Yılmaz Gaziantepspor karşısında en önemli gol silahı olacak.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray