Hamzaoğlu neşteri vuruyor!

Video yükleniyor...

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 yenilmesi keyifleri kaçırdı.

Takımın tatilin ardından genel olarak lige hazır gözükmemesi ve bazı oyuncuların performansı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nda büyük hayalkırıklığı yarattı.

Kaleci Sinan Bolat, performansıyla sınıfta kalırken savunma kurgusundaki belirsizlik Hamza Hamzaoğlu'nu yeni arayışlara itti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşısına sakatlıkları bulunan Semih Kaya, Koray Günter ve Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun forması giyen Aurelian Chedjou'nun yokluğunda Felipe Melo ile Hakan Balta stoper kurgusuyla çıkan Hamzaoğlu, iki oyuncunun da performansından memnun kalmadı.

Oyunun 73. dakikasında A2 takımından Emre Can'ı oyuna alarak Melo'yu ideal mevkiisine çeken Hamza Hamzaoğlu'nun Çaykur Rizespor maçına nasıl bir savunma formasyonuyla çıkacağına son antrenmanlarda karar vereceği öğrenildi.

Teknik ekibe iyi haber Koray Günter'den geldi. Genç oyuncu takımla birlikte çalışmalara başladı.

Felipe Melo'yu yine stoperde oynatması halinde Brezilyalı oyuncunun yerine Emre Çolak'ı Selçuk İnan'la birlikte oynatmayı planlayan Hamzaoğlu'nu kanatlarda zorlu tercihler bekliyor.

Orta alanın sağında Hamit Altıntop ve Olcan Adın arasında karar verecek olan Hamza Hamzaoğlu'nun Diyarbakır Büyükşehir maçında beklenileni veremeyen Olcan Adın'ı kulübüye çekeceği gelen haberler arasında. Orta sahanın solunda da formaya iki aday ise Bruma ve Yasin Öztekin. Chedjou'nun Afrika Uluslar Kupası'nda olması nedeniyle yabancı kontenjanında eli rahatlayan Hamzaoğlu'nun Bruma'yı Çaykur Rizespor karşısında 11'de oynatacağı kaydedildi.

Wesley Sneijder'i forvet arkası oynatacak olan Hamza Hamzaoğlu, sakatlığı süren Burak Yılmaz'ın yokluğunda Umut Bulut'la gol arayacak.