Hamzaoğlu 15 yıllık hasreti bitirecek mi?

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nda şampiyon olarak 4. yıldızı göğsüne takan Galatasaray'da yeni hedef Ziraat Türkiye Kupası finalinden de zaferle ayrılmak.
 
Bursaspor ile karşı karşıya gelecek olan Sarı-Kırmızılılar, kupaya büyük önem veriyor. 2014'ün Aralık ayında takımın başına gelen Hamza Hamzaoğlu, görev süresinin 6. ayında ikinci kupayı da havaya kaldırarak tarihi bir başarıya imza atmak istiyor.
 
Daha önce Galatasaray ile hem futbolcu hem de teknik adam olarak şampiyonluk yaşayan ilk isim olarak Hamza Hamzaoğlu, sezonu 2. kupayla noktalamanın peşinde. 
 
Sarı-Kırmızılılar, en son 2000 yılında Fatih Terim'in yönetiminde çifte kupayla sezonu noktalamıştı. Hamza Hamzaoğlu ve öğrencileri de 15 yıllık aradan sonra aynı başarıyı tekrar etmenin hesaplarını yapıyor. 
 
Galatasaray'ın yıldız ismi Fernando Muslera Bursa'daki finalde takımını yalnız bırakacak. Uruguay Milli Takımıyla Copa Amerika'da forma giyecek olan Muslera'nin finalde oynayabilmesi için onay çıkmamıştı. 
 
Galatasaray'da gelecek sezona dair planlamalar ise Ziraat Türkiye Kupası finali sonrası yapılacak. Yönetimin mazbatasını almasının ardından çalışmalara start verecek olan Dursun Özbek ve kurmayları ilk olarak teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yeni sözleşme imzalayacak. Şampiyon hocayla 3 yıllık yeni anlaşma imzalanması bekleniyor. 
 
Yönetim, Hamza Hamzaoğlu ile sözleşme imzaladıktan sonra transfer çalışmalarına hız verecek. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan kapsamlı bir rapor bekleyen yönetim, gelecek sezonun kadrosunu ilk kamp dönemine kadar hazır etmeyi hedefliyor. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray