Hamzaoğlu 11'i belirliyor! Karabük maçında kimler sahada olacak?

Video yükleniyor...

Galatasaray'da  Kardemir Karabükspor karşılaşmasını kayıpsız kapatarak liderlik koltuğunu bırakmamanın hesapları yapılırken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun 11'ini milli takımlardan dönen oyuncuların da katılımıyla taktik çalışmalarda belirleyeceği belirtildi.

Hafta boyunca sakatlardan gelecek haberleri bekleyen Hamzaoğlu'nun bu oyuncuların son durumlarıyla ilgili bilgi aldıktan sonra Karabükspor karşında görev vereceği oyuncuları belirleyeceği belirtilirken bazı isimlerin Trabzonspor mücadelesi de düşünelerek riske edilmeyebileceği öğrenildi.

Sakatlığına rağmen Kasımpaşa karşısında riske edilen ve sonrasındaki süreçte tedavisi yapılan Sabri'nin Karabükspor karşısında oynatılmasının planlandığı ancak takımla çalışmalara başlamasına rağmen sonrasında hafif ağrıları oluşan Semih'in hafta sonu forma giyemeyebileceği ifade edildi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Chedjou'nun yanında Hakan Balta'yı görevlendirmesi beklenirken Burak'ın büyük bir olasılıkla takımdaki yerini alabilecek duruma geleceği vurgulandı.

Orta sahada Yasin isminden vazgeçmeyecek Hamzaoğlu'nun Selçuk-Hamit ikilisini de bozmayacağı, Umut Bulut'u da kanatta kullanmayı planladığı belirtildi..

Öte yandan bu sezon ilk kez bir gündüz maçına çıkmaya hazırlanan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan futbolcularına uyarı geliyor.

Kardemir Karabükspor'la pazar günü saat 16.00'da karşı karşıya gelecek sarı kırmızılı takımın gündüz maçı yüzünden konsantrasyonunun bozulmamasını isteyen hamza hamzaoğlu'nun bu konuyla ilgili bir toplantı yapması bekleniyor..