Hamzaoğlu: "İki gündür uyuyamıyorum"

Video yükleniyor...

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın Bursaspor ile yapacakları maçla ilgili, "Hak edenin kazandığı, güzel, keyifli, kaybedenin dahi zevk aldığı bir maç olsun istiyorum" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın akşam Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Galatasaray-Bursaspor karşılaşması öncesinde her iki takımın teknik direktörleri Hamza Hamzaoğlu ve Şenol Güneş ile kaptanları Selçuk İnan ve Ozan İpek, düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi.

Hamza Hamzaoğlu, Çelik Palas Otel'de gerçekleştirilen toplantıda, hem Şenol Güneş'i hem oyuncularını hem de Bursaspor camiasını bu sene ortaya koydukları performanstan, iyi futboldan ve zevkli mücadelelerinden dolayı bir kez daha tebrik etmek istediğini söyledi.

Türkiye Kupası'nı her iki takımın da çok istediğinin görüldüğünü belirten Hamzaoğlu, "Belki artık onunla yatıp onunla kalkıyoruz diyebiliriz" ifadesini kullandı.

Hamzaoğlu, iki takımın da gerçekten mücadeleyi ve iyi futbolu ön planda tuttuğunun altını çizerek, şöyle konuştu:

"Yarın da inanıyorum ki sahada gerçekten Türkiye Kupası için sadece futbol oynamaya ve kazanmaya çalışan iki takım olacak. Mecburen bunlardan bir tanesi kazanacak ve birisi kaybedecek. Her şeyden önce, yarın futbolun kazanmasını arzuluyorum. Tribünlerde her iki takımın taraftarının sadece kendi takımını destekleyerek güzel bir atmosfer ortaya koyacaklarına inanıyorum. Hak edenin kazandığı, güzel, keyifli, kaybedenin dahi zevk aldığı bir maç olsun istiyorum. Her iki takıma da başarılar diliyorum."

Bir gazetecinin, Galatasaray Kulübü ile sözleşmesinin 31 Mayıs tarihi itibarıyla sona erdiğini hatırlatması ve düşüncelerini sorması üzerine Hamzaoğlu, "Bir şey düşünmedik bu güne kadar. Biz hala takımımızın başarısı için devam ediyoruz. Sözleşmemiz bitmiş ya da bitmemiş önemli değil. Motivasyonumuz devam ediyor. Hatta eskisinden daha iyi devam ediyor. Bir sıkıntı yok" karşılığını verdi.

- "İki gündür uyuyamıyorum"

Hamza Hamzaoğlu, "Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak bugün itibarıyla görevde değiller ve kutlamalarda podyumda yer almamışlardı. Siz stattan çıkarken kendilerini aradığınızı ancak ulaşamadığınızı söylemiştiniz. Görüşme fırsatı buldunuz mu?" şeklindeki bir soruya, şu yanıtı verdi:

"Yönetim kurulu olarak birlikte aldıkları bir karar vardı. Podyuma çıkmama kararı vardı. Bu çok doğal bir şey ama bizim aklımızda onları da, oradaki kutlamaların bir aşamasında çağırıp onore etmek vardı. En azından benim aklımda böyle bir şey vardı. Fakat oradaki atmosfere bir an kendimizi kaptırdık. Takım tur atmaya başladı. Aklıma geldiğinde ben kenara koştum, Selçuk'u da aldım hatta. 'Kenarda onlar duruyorlar, alalım birlikte kupa fotoğrafı çektirelim' dedim, birlikte o coşkuyu yaşayalım diye. Ama tabi onlar epey bekledikten sonra doğal olarak orayı terk etmişler. Yukarı çıkmışlar galiba. Ben stadı terk etmişler diye duymuştum, üzülmüştüm. O yüzden öyle bir açıklama yaptım. Ama konuşuyoruz. Dün de konuştuk. Onlar açısından bir sıkıntı yok zaten. 'Yönetim olarak bir karar aldık' dediler. Biz kendi adımıza üzüldük. Ben o gün kendi adıma üzüldüm. Nasıl orada öyle bir gaflete düştüm de unuttum. Çünkü bizle birlikte gece gündüz demeden emek veren insanlarız. 'Herkes unutabilir ama benim unutmamam lazımdı' diye ben hala kendimi inanılmaz derece eleştiriyorum. İki gündür neredeyse uyumuyorum üzüntüden. Onlar 'bir sıkıntı yok, sen rahat ol' diye beni telkin ediyorlar sağ olsunlar. Ama ben hala bunun üzüntüsünü yaşıyorum. Bunu söylemeden de geçemeyeceğim."

Hamzaoğlu, yarınki karşılaşmada Muslera'nın yokluğunda kaleyi Sinan Bolat'ın koruyacağını ve tüm kalecilerine güvendiğini vurguladı.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray

-reklam01-