Hamza Hamzaoğlu ne dedi?

Video yükleniyor...

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu maçın ardından Lig TV'ye açıklamalarda bulundu.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, Galatasaray deplasmanına umutlu geldiklerini belirterek, "Yediğimiz ikinci gol, kırılma anıydı. Maç berabere sürerken pozisyonlarımız vardı, sonrasında ise ileri gitmekte zorlandık. O noktadan sonra dönüşün zor olacağı belliydi." dedi.

İstanbul'dan galibiyetle ya da en kötü 1 puanla dönmek istediklerini anlatan Hamzaoğlu, "Maça kontrollü başladık ve öne de geçtik. Pozisyonlar yakalamamıza rağmen ikinci golü üretemedik. Galatasaray, özellikle ikinci yarıda üstünlüğü ele aldı. Sonrasında ise gücümüz yetmedi." diye konuştu.

Kötü bir dönem geçiren Galatasaray için de bu maçın çok önemli olduğunu dile getiren Hamzaoğlu, "Bu durum onlar için birleştirici bir unsur da olabilirdi. Maçın gidişatına etki eden şey, bizim oyun disiplinini, birlikte oynamayı sonuna kadar sürdüremeyişimizdi. Sağlam duruşumuzu devam ettirebilseydik, ikinci yarıda kontrataklarla daha farklı bir oyun çıkarabilirdik." değerlendirmesinde bulundu.

Hamzaoğlu, attıkları gole sevinmediği yönünde sosyal medyada yorumlar olduğunun aktarılması üzerine, "Herkesin kendi düşüncesi." demekle yetindi.


Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Galatasaray -  Bursaspor maç sonucu ve özeti

Aytemiz Alanyaspor - Kayserispor maç sonucu ve özeti


Atiker Konyaspor - Osmanlıspor maçı canlı izle


Gençlerbirliği - Trabzonspor maçı canlı skor

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı canlı skor