Hami Mandıralı Trabzonspor'u Kayserispor maçına hazırlıyor

Video yükleniyor...

Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı, Akhisar Belediyespor karşısında arka arkaya kupada ve ligde alınan mağlubiyetlerin ardından oyuncularını Kayserispor mücadelesine motive etmek için yoğun çaba harcıyor. 
 
Kayserispor karşılaşmasının yeniden doğuş açısından önemine vurgu yapan Mandıralı, oyuncularıyla gerçekleştirdiği toplantıda  "Bu maçta kayıp yaşamayı kafanızdan çıkarın" dediği öğrenildi. 
 
1 günlük iznin ardından Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürecek olan bordo mavili ekipte, sakat ve hasta olan oyuncu sayısının fazlalığı ise  Hami Mandıralı'yı düşündürüyor. 
 
Trabzonspor'da Akhisar Belediyespor maçı öncesi sakatlığı bulunan Cardozo, Onur, Mustafa, Güray ve Mehmet Ekici ile hasta olan Aykut Demir'e yeni isimler eklendi. 
 
Akhisar Belediyespor karşılaşmasında sakatlanan Okay'ın adale zedelenmesinden dolayı yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. 
 
Akhisar Belediyespor karşısında serum takviyesi ile sahaya çıkan Yusuf Erdoğan, Musa Nizam ve Bosingwa'nın ağır gribal enfeksiyonlarının devam ettiği öğrenildi. Musa Nizam ve Bosingwa'nın pazartesi günü de serum tedavilerine devam ettikleri öğrenildi. 
 
Savunma kurgusunda Aykut Demir ve Mustafa Yumlu'nun forma giymediği maçlarda zorluk yaşayan bordo mavili ekipte bu iki oyuncunun sahalara dönmesi için adeta seferberlik ilan edildi. 
 
Douglas'ın son Akhisar Belediyespor maçında kötü futbolu ve ardından kırmızı kart görmesiyle savunma bölgesinde iyice sıkıntı yaşayan Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı'nın, Aykut ve Mustafa'nın Kayserispor maçına yetişmesini istediği öğrenildi. 

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Trabzonspor

Puan durumu

Maç özetleri