Hamburg Türklerden memnun

Hamburg Türklerden memnun
Bundesliga takımlarından Hamburg'un antrenörlüğünü yapan Erdinç Sözer, takımdaki Türk oyuncuların durumunu değerlendirdi. 

Sözer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geride kalan sezonu Bursaspor'da geçiren Batuhan Altıntaş'ın, geçirdiği sakatlığın ardından yeniden antrenmanlara başladığını bildirdi. 

Batuhan'ın istekli ve çok pozitif bir oyuncu olduğunu kaydeden Sözer, genç oyuncuya yardımcı olmaya çalışacağını ifade etti. 

Kaiserslautern'den eski takımı Hamburg'a dönen Kerem Demirbay'ın da bir sakatlık geçirdiğini aktaran Sözer, Kerem'in gelecekte takımda forma giyeceğine inandığını anlattı. 

Beşiktaş'ın, Hamburg'tan transfer ettiği Tolgay Arslan'la ilgili de değerlendirme yapan antrenör Sözer, siyah-beyazlı futbolcunun yaşadığı sakatlığın ardından kuvvetli bir şekilde takıma döneceğine inandığını ifade etti. 

Ligde geride kalan ikinci haftada Stuttgart'a karşı aldıkları 3-2'lik galibiyetin takıma güven verdiğini anlatan Sözer, "Yaptığımız işlere oyuncularımız inanıyor. Çok önemli bir galibiyet aldık" değerlendirmesini yaptı.