Halilhodzic'ten hücum emri!

Video yükleniyor...

Avrupa Ligi'ne Metalist Kharkiv galibiyetiyle başlayan Trabzonspor'da Perşembe günü oynanacak olan Legia Varşova maçına büyük önem veriliyor. 
 
Hem lig hem de Avrupa'da yoğun bir maç trafiğinden giren bordo-mavililer, Polonya ekibini mağlup edip gruptan çıkma yolunda önemli bir adım atmak istiyor. 

Kasımpaşa karşısında oynanan futboldan dolayı eleştirilere maruz kalan teknik direktör Vahid Halilhodzic'in, Perşembe akşamı Avni Aker'de oynanacak karşılaşmada daha ofansif bir anlayışla sahaya çıkmaya hazırlandığı öğrenildi. 

Yatabare'nin sakatlığıyla ilgili olarak sağlık ekibinden haber bekleyen Boşnak teknik adam, bu oyuncunun oynayabilir durumda olması halinde hücum hattını Cardozo-Yatabare ikilisinden oluşturmayı planladığı belirtildi. 

Bosingwa'nın iyileşip takımla birlikte çalışmalara başlamasına rağmen Legia Varşova maçında oynamasının zor olması nedeniyle, Halilhodzic'in savunma kurgusunda herhangi bir değişiklik yapmayacağı ifade edildi. Orta alanda Constant'ın tekrar takıma dönmesi beklenirken, Kasımpaşa maçında yıldızlaşan Yusuf'un da sahaya ilk 11'de çıkması bekleniyor.