Halilhodzic'ten hücum emri

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de sahasında  Mersin Idman Yurdu'nu konuk edecek olan Trabzonspor kapılarını dış dünyaya kapadı.

Teknik Direktör Vahid Halilhodziç'in neredeyse ezberlediği rakibi karşısına çıkmayı planladığı oyun sisteminde değişikliğe gitmeye hazırlandığı öğrenildi.

Kendi sahasında daha ofansif bir futbol oynama düşüncesinde olan Boşnak teknik adamın Kardemir Karabükspor maçının son bölümlerinde olduğu gibi Cardozo ve Yatabare ikilisini aynı anda oynatmaya hazırlandığı gelen haberler arasında.

Milli takım kampından Cuma günü dönecek olan Malili Yatabare, Etiyopya'ya gol atmasına karşın 3-2 mağlup olurken 90 dakika sahada kaldı. Trabzonspor formasıyla henüz golle tanışamayan Malili yıldız, Trabzon'da çalışmalara başlayacak.

Mersin idman yurdu maçı öncesi Vahid Halilhodzic'in  tüm futbolcularıyla uzun bir toplantı yapması beklenirken, tecrübeli teknik adamın bu toplantıda 3 maçın önemine değineceği ve biran önce Trabzonspor'a yakışır bir mücadeleyle tribünlere gelecek olan taraftarları sevindirmeleri gerektiğinin altını çizecek.

Varsa yoksa 9 puanı düşünen Halilhodziç'in bu puanları kazanmaları halinde ise takımda ve şehirdeki havanın tamamen değişeceğini ve konum olarak da iyi yerlerde olacaklarını futbolcularına aktaracak.