Halilhodzic'in 11'i nasıl olacak?

Video yükleniyor...

Trabzonspor'da gözler, pazar günü sahasında oynayacağı Mersin idman Yurdu maçına ve teknik direktör Vahid Halilhodzic'in sakat oyuncuların çokluğunda sahaya süreceği 11'e çevrildi.
 
Bu sezon yapılan flaş transferlere rağmen istenilen performansı ve saha sonuçlarını alamamaktan yakınan camia, Mersin idman Yurdu maçına kritik bir viraj olarak bakıyor. 
 
Vahid Halilhodzic ise sakatlıklarda boğuşurken sahaya süreceği 11 konusunda henüz kararsız. Onur, Deniz, Yusuf, Mustafa Yumlu, Papadopoulos, Aykut, Özer ve Constant sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler. 
 
Milli oyuncular Belkalem, Medjanı, Waris ve Yatabare bugün Trabzon'da olacak ve takımla birlikte çalışabilecekler. 

Bu arada Afrika'da baş gösteren Ebola virüsü nedeniyle Gana milli takım kampına giden ve bugün geri dönecek olan Waris için gerekli tedbirler alındı.
 
Ganalı Oyuncuyla sürekli irtibat halinde olan Trabzonspor sağlık kurulu, Sağlık bakanlığı ve Gana Futbol Federasyonu'yla da irtibat halinde. Waris Trabzon'da sağlık ekibi tarafından tedbir amaçlı muayene edilecek.
 
Sol diz çapraz bağları yırtılan kaptan Onur Kıvrak ise bu sabah saatlerinde İstanbul'da özel bir hastanede Çin'li profesör Freddie Fu'ya ameliyat oldu.