Halilhodziç uyardı: Ciddiyet!

Video yükleniyor...

Trabzonspor, Avrupa Ligi'nde gruplara kalabilme adına Rusya'da oynayacağı Rostov maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Rakibi ciddiye alan ve bu yönde de futbolcularına uyarılarda bulunan Teknik Direktör Vahid Halilhodziç, Rostov'un kendi liginde oynadığı ve 2-1 kazandığı Mordovia maçını izledi. Yardımcısını da Rusya'ya gönderen Halilhodziç karşılaşmayı yerinde de takip ettirdi.

Rostov deplasmanında takım kurgusunda değişikliğe gitmeyi düşünmeyen Halilhodziç'in Mustafa Yumlu'nun sakatlığının iyileşmemesi halinde Aykut Demir'e savunmada görev vermeyi planladığı öğrenildi.
 
Bordo mavililer, Salı günü yapacağı antrenmanın ardından özel uçakla Rostov'a hareket edecek. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da kafileye katılmak üzere Trabzon'a gitti.

Bu arada transferin flaş takımı Trabzonspor transfere nokta koyma hazırlığında. Sezonun bitimiyle transferlere başlayan bordo mavililer bu hafta içinde gerçekleştirmeye çalışacağı 2 transferle çalışmalarını sonlandıracak.

Malouda ve Colman sorununu çözmek için yoğun uğraş veren bordo mavili ekibin, bu iki oyuncuyla yollarını ayırması halinde yabancı kontenjanında eli rahatlamış olacak.
 
Kolo Toure ile prensip anşlaşmasına varılırken Yunan oyuncu Kostas Mıtroglou'nun transferi için CEO Burak Gürdal'ın pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi.