Halilhodzic gönüllere su serpti

Video yükleniyor...

Türkiye'yi ve Trabzon'u sevdiğini belirten Vahid Halilhodzic, zaman geçtikçe daha iyi bir Trabzonspor'un olacağını söyledi. Halilhodziç, "Buraya İbrahim başkan için geldim ve ne kadar kalırım bilmiyorum. Birçok önemli teklifler almıştım, ama buraya geldik ve 2 ay sonunda bir ekip oluşturmaya çalıştık. Zaman ilerledikçe daha güçlü bir Trabzonspor olacak. Trabzonspor'un bu sezon çok iyi işler yapmasını bekliyorum. Hem ligde, hem Avrupa'da iyi işler yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yeni bir ekip olmanın sıkıntılarını aşma noktasında oyuncularının büyük bir gayret gösterdiğini de vurgulayan Boşnak teknik adam, "Sezonun ilk maçında olumsuzluklarımız vardı ancak Fenerbahçe maçında ortaya koyduğumuz görüntü gayet olumluydu. Futbolda en çok zor olan gol atmaktır. Golcülerimiz de gol atmak istediler ama başaramadılar. Kalecinin bacak arasından geçen top çizgide durdu. Her geçen maçın ardından hem golcülerimiz hem de takımımız daha iyi olacak" şeklinde konuştu.

Avrupa Ligi'nde Perşembe günü oynayacakları Metalist Kharkiv maçı hakkında da konuşan tecrübeli teknik adam, "Rakibimizi, Fenerbahçe maçı bitene kadar hiçbir şekilde izleyip analiz etmedim. Fenerbahçe maçının bitiş düdüğü ile birlikte Metalist'i incelemeye başladık. Kasetlerini de izledik. Deplasmanda oynayacağımız maçtan iyi bir sonuçla ayrılıp Avrupa Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.