Hakan Kutlu istifa edecek mi? İşte cevabı!

Video yükleniyor...

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, 1-0 mağlup oldukları Trabzonspor mağlubiyetini Lig TV'ye değerlendirdi. Kutlu, takım olarak iyi performans sergilediklerini ancak bunu skora yansıtamadıklarını söyledi. Tecrübeli çalıştıcı takımdaki geleceği ile ilgili net açıklamalarda bulundu.

"İki haftada bir takımın 6 penaltısı verilmiyor. 1 değil 6, sayarken yoruluyorum"
Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 1-0 yenildikleri Trabzonspor karşılaşmasına ilişkin "İki haftada bir takımın 6 penaltısı verilmiyor. 1 değil 6, sayarken yoruluyorum. Nasıl kazanacağız biz." dedi.

Kutlu, maçın ardından katıldığı basın toplantısında taraftarları önünde kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Maçın hakemini yönetimi nedeniyle eleştiren Kutlu, şöyle devam etti:

"Oyununun ilk yarısı başa baş mücadeleyken kaptırdığımız bir top sonrası golü yedik. İkinci yarı oyun olarak çok iyi şeyler ortaya koyduk, topa sahip olduk, mücadele ettik, duran top kazandık, pozisyonlara girdik, şut attık. Bir takımın ne yapması gereken varsa hemen hemen hepsini yaptık. Ama ne yazık ki daha önce de yaşamıştık ancak ligin son iki haftasında gerçekten aleyhimize yaşanan çok büyük hakem hataları var. Geçen hafta Alanyaspor maçında verilmeyen 3 penaltımız, bunları ben söylemiyorum. Bugün de bizim verilmeyen 3 net penaltımız var. O kadar çok oluyor ki ben artık unutuyorum. Yazdım unutmayayım diye. Birinci penaltımız Deniz'in düşürülmesi var yüzde yüz penaltı. İkinci penaltı duran top sonrası hem Uğur'un hem Zeki'nin aynı anda eline çarpan iki tane top var. Hadi birini göremedin diğerini nasıl göremedin. Üçüncü penaltı Umut ile Güray'ın ortak mücadelesinde yine Güray'ın eline çarpan top var. Aytaç'ın Mijailovic'e hamlesi var yüzde yüz kırmızı kart. Bu kadar hakem hatasıyla bir takım karşılaşırsa ne yazık ki kazanması da mümkün olmuyor."

Kayserispor'un hakem hatalarına çok maruz kaldığını ifade eden Kutlu, "Kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz ama ne yazık ki dış etkenlere karşı bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Çok üzgünüm. İki haftada bir takımın 6 penaltısı verilmiyor. 1 değil 6, sayarken yoruluyorum. Nasıl kazanacağız biz." diye konuştu.

Aytemiz Alanyaspor-Kayserispor maçında görev alan hakemin bu hafta da bir karşılaşmada görev aldığına şaşırdığına dikkati çeken Kutlu, şunları kaydetti:

"Hakemler yine görev alıyor ama biz istifaya davet ediliyoruz. İki haftada ben 6 puan alsam çok yukarıdayım. Önceki maçlarda da bir sürü hakem hatasıyla karşılaştık. Tribünler istifaya davet ederek başka isimler telaffuz ediyor. O sarf ettikleri isimler geçen sene son 10 maçlık dönemde 'takım küme düştü ben gelmem' dedi. Benden önce teklif edildi. Ama ben geldim sorumluluk aldım elimi taşın altına koydum. Risk aldım bu takımı kümede ben bıraktım. Taraftarlar takımlarını desteklesinler. İstifa edilmesi gerekirse zaten biz de başkanımızla görüşüp üzerimize düşeni yaparız."