Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş Barcelona açıklaması!

Video yükleniyor...

Bayer Leverkusen'in başarılı hücum oyuncularından Hakan Çalhanoğlu da 3-2 kaybettikleri Roma maçıyla ilgili olarak, "İlk yarı aslında iyi başladık. Roma iyi bir takım. Burada onlara karşı oynamak çok zor ama elimizden geleni yapmaya çalıştık. Kontra-atakları beklediler. Kaliteli oyuncuları var. Onları iyi değerlendirdiler. 2 gol yedik. Sonra ikinci yarıya iyi başladık hemen golleri bulduk ve 2-2'yi yakaladık. Maalesef penaltı yedik, üzücü bir şey. Buradan bir şey alamadık. 1 puan olsa bize yetiyordu ama maalesef olmadı. Önümüzdeki maçlara bakmalıyız" ifadelerini kullandı.

Gruptan çıkma şansları da sorulan Çalhanoğlu, "Gruptan çıkacağımıza halen inanıyoruz. Borisov ve Barcelona maçları var. Borisov'u deplasmanda tabii ki yenmeliyiz. Barcelona'ya karşı da orada iyi oynamıştık, evde de elimizden geleni yapmaya çalışacağız" dedi.

Barcelona'ya gideceğine dair basında çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine de milli futbolcu, "O yazılanlar yanlış bir şey. Ben öyle bir şey demedim. Barcelona'dan teklif gelirse herkes sevinir. Bunu reddetmek çok zor olur. Benim işim her şeye açık. Hem Barcelona hem Manchester United çok büyük kulüpler. O demeç çok yanlıştı. Ben öyle bir şey demedim" diye konuştu.

Hakan Çalhanoğlu kulübü ve milli takımdaki hedefleri için de şunları kaydetti:

"Şimdilik hedefim tabii ki kendi takımımda en iyi şekilde oynamak. Sonra milli takımla Avrupa Şampiyonası'nda iyi mücadele etmek ve orada en iyi şekilde ülkemizi temsil etmek. 2016 Avrupa Şampiyonası'na gidiyor olmaktan çok mutluyuz. O an halen aklımda. Ülkemizi birazcık sevindirdik. İnşallah orada da onları sevindireceğiz."