"Hak ettiğimiz bir galibiyetti"

"Hak ettiğimiz bir galibiyetti"
Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, THY Avrupa Ligi A Grubu'nda İspanya'nın Real Madrid'i son saniye basketiyle 75-73 yendikleri maçı sonuna kadar hak ettiklerini söyledi.

Engin Özerhun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçın başından sonuna kadar iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Tempomuzu aşağıya hiç çekmedik. İyi mücadelemiz bizi galibiyete taşıdı. Tabi çok önemli bir galibiyet olduğunu düşünüyorum. Real Madrid gibi bir devi yenmek çok önemliydi" dedi.

Son saniye basketiyle gelen galibiyetin ayrı bir keyif olduğunu dile getiren Özerhun, "Son saniye basketi işin tuzu biberi oldu. Hak ettiğimiz galibiyeti son saniyede almamız ayrı bir mutluluk. Seyirciye de teşekkür ediyorum. Galibiyette önemli pay sahibi oldular. Grupta ilk yarı sona erdi. Şimdi 3 deplasman olan ikinci yarıya başlayacağız. Zirvedeyiz. Yine zirvede bitirmek için tüm her şeyimizi ortaya koyacağız" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada 16 sayı kaydeden ve galibiyette büyük pay sahibi olan Cedi Osman hakkında övgü dolu sözlerle bahseden lacivert-beyazlıların genel menajeri, "Çok iyi oynadı. Uzun dönemdir altyapımızda yer alan önemli değerlerimizden biridir. Artık genç oyuncunun ötesinde katkı veriyor. Gün geçtikçe daha iyi olacaktır" şeklinde konuştu.