Hajrovic milli takımı bıraktı mı?

Hajrovic milli takımı bıraktı mı?
Galatasaray'ın Bosna Hersekli eski futbolcusu İzet Hajrovic, milli takımı bıraktığına ilişkin haberleri yalanladı.

Sarı-kırmızılı takımdan ayrıldıktan sonra Alman Werder Bremen kulübüyle anlaşan Hajrovic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bosna Hersek Milli Takımı'nı terk ettiği" haberlerinin yalan olduğunu söyledi. Hajrovic, "Teknik direktörümüz Safet Suşiç ile gayet iyi ilişkiler içerisindeyim. Kendisi bana Bosna Hersek Milli Takımı'nda oynamam için fırsat sundu ve bu yüzden ona teşekkür ediyorum" dedi. 

Milli maçlarda daha çok yer almak istediğine dikkati çeken Hajrovic, "Çok çalışarak ve kendimi geliştirerek sürekli ilk 11'de oynamayı hedefliyorum. Dolayısıyla hiçbir sıkıntı yok. Ben her zaman Bosna Hersek Milli Takımı'nda oynama davetine olumlu cevap vereceğim. Bunun aksini iddia eden tüm haberler sadece yalandan ibarettir" diye konuştu.

Bosna Hersek'in 2016 Avrupa Şampiyonası finallerinde yer alacağını umduğunu dile getiren Hajrovic, henüz beklentileri gerçekleştirememelerine rağmen umutlu olduğunu ifade etti.

Milli takımın, dünya çapında tanınmış güçlü oyunculara sahip olduğuna dikkati çeken Hajrovic, sözlerini şöyle tamamladı:

"Henüz hiçbir şey bitmedi, önümüzde daha çok maç var. Ekibimiz iyi, takım ise güçlü oyunculara sahip. Dün gece Belçika'ya karşı oynadığımız son maç bize umut verdi. Gelecek ay İsrail'le karşılaşacağımız maçtan galip geleceğimizi düşünüyorum. 2014 Dünya Kupası'nda yer alarak elde ettiğimiz başarıdan sonra Avrupa Şampiyonası'na katılmak bizim için yeni bir başarı olacaktır."