Haftanın MVP'si Parakhouski

Video yükleniyor...

Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turunda Anadolu Efes'i 109-90 yenen Nizhny'nin Belaruslu basketbolcusu Artsiom Parakhouski, dördüncü haftanın en değerli oyuncusu oldu.

THY Avrupa Ligi'nin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Rus ekibinin evinde Anadolu Efes'i 109-90 yendiği karşılaşmada attığı 27 sayının yanı sıra 6 ribaund ve 3 blokla farklı galibiyette başrolü oynayan Belaruslu basketbolcu, haftanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

Karşılaşmada kullandığı 14 şutun 11'inde isabet bulan ve serbest atış çizgisinden 5'te 5'le oynayan Parakhouski, haftayı Top 16 turunun en yüksek indeks puanı olan 37 puanla kapattı.

CSKA Moskova'nın Unicaja Malaga'yı 101-74 yendiği maçta 28 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve 2 top çalmayla mücadele eden geçen haftanın MVP'si Nando De Colo ise 32 index puanıyla haftanın en iyi ikinci basketbolcusu oldu.

Anadolu Efes karşısında maç boyunca sadece 3 şut kaçıran ve bir top kaybıyla oynayan Nizhny'den Taylor Rochestie de attığı 19 sayının yanı sıra yaptığı 15 asistle 31 index puanına ulaştı ve geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu haftanın da en iyi üçüncü basketbolcusu oldu.