"Güzel günler geri gelecek"

"Güzel günler geri gelecek"
PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkan vekili Talat Papatya, sevgi, saygı ve bağlılıkla güzel günlerin tekrar geri geleceğini belirtti.

Papatya yaptığı yazılı açıklamada, Göztepe taraftarlarının takımın geçen sezon 22. haftada Hatayspor maçının ardından aldığı ceza ile başlattıkları kampanya sonrasında sezon sonuna kadar ceza almadıklarını hatırlattı.

Bu sezon yeni ceza yönetmeliğinin detaylı bilinmemesi nedeniyle ligin ilk karşılaşması Elazığspor maçında aldıkları cezanın ardından, taraftarının tüm Türkiye'ye örnek olacak şekilde takımı desteklediğini belirten Papatya, şunları kaydetti:

"Özellikle Giresunspor ve Denizlispor maçlarında Göztepe'mizi son dakikaya kadar destekleyen, bir tek olumsuzluğa dahi izin vermeyen, takımımız aleyhine verilen kararlarda protestonun en güzeli şekli olan alkışla tavrını ortaya koyan, bu duruşuyla tüm spor kamuoyundan bir kez daha takdir toplayan, Denizlispor yönetimini, yerel yöneticilerini, teknik direktörü Mehmet Altıparmak ve tüm rakiplerini kendine hayran bırakan taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Taraftarımızın tezahüratlarında söylediği gibi güzel günler; sevgi, saygı ve bağlılıkla tekrar geri geliyor. Bu pozitif destekle aşılmayacak engel yoktur."