"Güzel bir galibiyet aldık''

"Güzel bir galibiyet aldık''
 FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Rumen ekibi CSM Oradea'yı 79-50 mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Nenad Markovic, güzel bir galibiyet aldıklarını bildirdi.

Markovic, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, müsabakayla ilgili çok söylenecek bir şey olmadığını, karşılaşmaya yüksek bir enerjiyle başladıklarını söyledi. İlk yarıda maçı bitirdiklerini kaydeden Markovic, "Güzel bir galibiyet aldık, Egemen ve Alp bu geceyi çok iyi değerlendirdiler. Onlar çok çalışıyorlar ve karşılığını alıyorlar. Alp ve Görkem önümüzdeki hafta milli takıma gidecekler. Maalesef çok fazla oyuncu yok elimizde." dedi.

Markovic, Dillard'ın kadro dışı bırakılmasının ardından oyun kurucu pozisyonu arayışlarının sorulması üzerine, "Ne söylersem yalan olur, farklı sebeplerden dolayı ilerleyemiyoruz ama umarım buluruz." diye konuştu.

CSM Oradea Başantrenörü Cristian Achim ise Pınar Karşıyaka'yı tebrik ederek, rakiplerinin çok iyi bir maç oynadığını söyledi. Kendileri için önemli 4 oyuncudan yoksun olarak İzmir'e geldiklerini kaydeden Achim, "Bu bir bahane olmamalıydı bizim için, uyum sağlayıp en iyisini yapmalıydık. Sakat oyuncularımızın yokluğu bizi etkiledi. Umarım sakat oyuncular en kısa zamanda döner. Pınar Karşıyaka'yı tebrik ederim. İzmir çok güzel bir şehir." dedi.