Güneş'in yüzünü o gelişme güldürdü!

Video yükleniyor...

Avusturya'da kamp çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, ev sahibi ülkeden Sturm Graz karşısındaki 2-0'lık yenilginin ardından Fransa ligi takımlarından Lille ile golsüz berabere kaldı ve son olarak da Nice ile giriştiği mücadeleden 2-2 beraberelikle ayrıldı.

Fizik ve kondisyona dayalı Almanya kampının ardından maç programıyla hazırlıklara ağırlık verilen Avusturya kampında, son maçta oynanan oyun teknik direktör Şenol Güneş'in yüzünü güldürmeye başladı.

Futbolcularının kazanma arzunun artığını ve takım olgusunun yerleşmeye başladığını belirten Şenol Güneş, karşılaşma sonrası futbolcularına neleri yanlış yaptıklarını ve yapmaları gerekenleri anlattı.

Tüm futbolcularının genel durumunu gören Güneş, takım oyununu geliştirmeye yönelik çalışmaların hazırlıklarına başladı. Tecrübeli teknik adamın son iki hazırlık maçında kulübede oturttuğu yeni transferler Ricardo Quaresma ile Luiz Rhodolfo'ya 29 Temmuz'da Slovenya'nın Zavrc takımı ile oynanacak hazırlık maçında görev vermesi bekleniyor.

Bu arada Siyah beyazlılar, zeminin kötü olması nedeniyle Nice maçının ardından kamp yapılan Bad Waltersdorf'tan ayrılarak Stegersbach bölgesine geçti. Beşiktaş, 3 Ağustos'a kadar sürecek Avusturya kampını Stegersbach'ta sürdürecek.

Siyah beyazlı takımın Almanya kampının sonuna gelindiğinde sakatlanan Tolgay Arslan Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Sarper Çetinkaya gözetiminde, sol dizinden artroskopik ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu ameliyatı oldu. Operasyonun başarılı geçtiği belirtilirken Tolgay'ın sahalara dönmesi yaklaşık 6 ayı bulacak.

Beşiktaş'ta forvet transferinde Alman Mario Gomez konusundaki girişimlere devam ediliyor. Siyah beyazlılar, Alman golcünün bonservisi konusunda Fiorentina ile anlaşması halinde Gomez ile sözleşme imzalayacak.


Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş

Beşiktaş transfer