Güneş Akhisar maçının taktiğini belirledi

Video yükleniyor...

Avrupa Ligi H Grubu beşinci maçında Arnavutluk'un Skenderbeu takımını konuk eden Beşiktaş'ta alınan 2-0 lık sonuç yüzleri güldürürken maçın 30.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Ersan Gülüm'den kötü haber geldi

MR'ı çekilen başarılı oyuncunun sol uyluk arka adalesinde 3. derece yırtık tespit edildi. Tedavisine başlanan Ersan Gülüm'ün 3 hafta süre ile takımdan ayrı kalacağı açıklandı.  

Akhisar Belediyespor, Kayserispor ve Sporting Lizbon maçlarında oynamayacak olan Ersan'ın 14 Aralık'taki Galatasaray derbisinde de forma giyme şanısın zor olduğu gelen haberler arasında.

Teknik direktör Şenol Güneş'in Spor Toto Süper Ligin 13. Haftasında sahasında karşılacağı Akhisar Belediyespor karşısında Kadroda zorunlu değişikliğe gideceği öğrenildi.

En az 3 hafta sahalardan uzak kalacak Ersan dışında necip cezalı olduğu için takımdaki yerini alamayacak. Uzun süre sakatlıktan sonra iyileşen Veli Kavlak da henüz hazır olmadığı gerekçesiyle Akhisar Belediyespor karşısında forma şansı bulamayacak  

Öte yandan Bel fıtığı ağrısı artan Arjantinli futbolcu Sosa'nın, Skenderbeu maçında kadroya giremezken, tedavisine hemen başlandı.
 
Teknik direktör Şenol Güneş, tecrübeli oyuncunun yetiştirilmesini istiyor. Sosa'nın uygulanan tedaviye vereceği cevaba göre Güneş planını belirleyecek. Sosa yetişmezse, Necip kart cezalısı olduğu için Atiba-Oğuzhan ikilisi birlikte oynayabileceği ifade edildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Puan durumu

Maç özetleri

Beşiktaş