Şenol Güneş'in gözü kulağı onlarda!


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. Haftasında karşılaşacağı Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başlarken gözler milli takımlarda bulunan oyunculara çevrildi. 
 
Geçtiğimiz Cumartesi günü Medipol Başakşehir ile yapılan hazırlık karşılaşmasında kadroda yer bulamayan oyuncuların son durumunu görme şansı bulan Şenol Güneş'in oyuncuların performansından ve isteğinden genel olarak memnun olduğu, ancak yine de lig öncesinde milli takımdaki oyuncuların takıma katılmasıyla 11 konusunda kesin kararını vereceği öğrenildi. 
 
Sezon başından bu yana istikrarlı kadro konusunda kararlı olan tecrübeli teknik adamın, milli futbolcuların sakat ya da formsuz dönmemesi durumda ilk 11'de fazla değişiklik yapmak istemediği öğrenildi. 
 
Siyah beyazlılarda İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan ve Cenk Tosun A Milli Takımımızda, Atiba Hutchinson Kanada Milli Takımı'nda, Dusco Tosic Sırbistan Milli Takımında, Mario Gomez Almanya Milli Takımında görev yapıyor. 
 
Son olarak İsveç Milli takımının Play-off ilk turunda Danimarka ile karşılaştığı ilk maçta aday kadroya çağırılmayan Milosevic de Mekael Antonsson'un sakatlanması üzerine kadroya dahil edildi ve böylece Beşiktaş'ın milli futbolcularının sayısı 8 oldu. 
 
Şenol Güneş'in yardımcılarının milli takımlarda bulunan oyuncuların durumlarını yakından incelediği ve bu konuda bir rapor hazırladığı öğrenildi. Bu oyuncuların hem maçlarda hem de antrenmanlardaki temposu hakkında bilgi toplayan yardımcı antrenörlerin milli mesaileri ardından bu raporları Şenol Güneş'e sunacağı kaydedildi. 
 
Ligde son haftalarda yükselen formu ve özgüveniyle tekrar A Milli takımımıza çağırılan İsmail Köybaşı, ortaya koyduğu performansla göz doldurdu. Uzun süren sakatlık döneminin ardından hem özgüven hem de psikolojik olarak rahatlamış gözüken İsmail'in sözleşmesi de mayıs 2016'da sona eriyor. Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda İsmail'le masaya oturmayı planlayan siyah beyazlı yönetimin sezon sonuna kalmadan yeni sözleşme imzalayabileceği öğrenildi.
 
Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş