''Günde 10 oyuncu teklif ediyorlar''

''Günde 10 oyuncu teklif ediyorlar''
Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, futbolculuk kariyerinde Gaziantepspor formasıyla ümit milli takım kaptanı olduğunu ve A Milli Takım'a kadar yükseldiğini hatırlatarak, teknik direktör olarak da kırmızı-siyahlı takımda başarılı olmayı hedeflediğini söyledi.

Kartal, Celal Doğan Tesisleri'ndeki antrenman sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Gaziantep'in kendisi için önemli olduğunu vurgulayarak, "Profesyonel futbolculuk hayatımda ilk Sarıyer'den buraya gelmiştim. Güzel günlerimiz geçmişti. Gaziantep'te A Milli Takım'a seçildim, burada Ümit Milli Takım kaptanı oldum. Buradan Fenerbahçe'ye transfer oldum. İnşallah futbolculuk hayatımda başarılı olduğum gibi antrenörlük hayatımda da başarılı olurum. Bizim dokumuzun birbirine uyuşacağını düşünüyorum. İnşallah burada da yöneticisiyle, oyuncusuyla, taraftarıyla uyumlu bir şekilde başarılı sezonlar yaşatırım." diye konuştu.

Kırmızı-siyahlı ekibin Erzurum ve Bolu'da iki kamp dönemi geçirdiğini belirten Kartal, şunları kaydetti:

"Fiziksel açıdan rakiplerimizle olan aradaki farkı kapatmak için bu iki kamp gerçekten güzel geçti. Oyuncularımın istekli, arzulu, coşkulu oluşu beni ve ekibimi çok fazla motive etti. Oyucularımız, gerek atletik performans olarak gerekse oyun felsefesi anlamında güzel sinyaller verdi. Kadromuzda, önü açık, genç, yetenekli oyuncular var. Bunlarla ilgili de zaman içerisinden inşallah güzel şeyler olacağını düşünüyorum."

Transferde en doğru futbolcuyu getirmek için uğraştıklarını aktaran Kartal, "Almış olmak için almıyoruz. Günde 10 oyuncu teklif ediyorlar. Aldığımız oyuncu mutlaka bir katkı yaratmalı, fark yaratmalı. Bunun için uğraşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun ilk haftasında Gençlerbirliği ile yapacakları maçta puan almak istediklerini vurgulayan Kartal, "Birkaç mevkide eksikliklerimiz var. Buna rağmen en iyi şekilde çalışıyoruz. Gençlerbirliği de geçen sezonun ikinci yarısında iyi bir çıkış yapan takım ama futbolda dün yoktur, bugün ve yarın vardır. Karşılaşmadan takımımın iyi mücadele vererek, iyi sonuçla Gaziantep'e döneceğini düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.