Gültekin Gencer'den Eto'o müjdesi

Gültekin Gencer'den Eto'o müjdesi
Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, ünlü futbolcu Samuel Eto'o ve menajeriyle her konuda anlaştıklarını, oyuncunun kulübüyle sözleşmesini feshetmesinin ardından transferin gerçekleşeceğini söyledi.

Gencer, yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de kalıcı olmak adına transfer çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Takıma yararlı olacak ve kentte heyecan uyandıracak yıldız futbolcular transfer etmek istediklerini ifade eden Gencer, bu kapsamda Samuel Eto'o ile bir süredir görüştüklerini kaydetti. Gencer, "Bugün Eto'o ve menajeriyle her konuda anlaştık. Bonservisi ile ilgili küçük pürüzler var. Şu anki sözleşmesi bulunan kulübün Eto'o'nun sözleşmesini feshetmesi gerekiyor. Kulübünden teyit aldık. Sözleşmeyi yarın feshedeceklerini söylediler. Fesih gerçekleştiği anda Eto'o'yu transfer etmiş olacağız" dedi.

Ronaldinho ile de görüşmelerin sürdüğünü belirten Gencer, ünlü futbolcunun menajerliğini yapan ağabeyinin perşembe gecesi Antalya'da olacağını, cuma günü de transfer görüşmelerine başlayacaklarını dile getirdi.

Gencer, bu transferlerin gerçekleşmesi halinde maliyetlerinin sponsorlar aracılığıyla karşılanacağını da sözlerine ekledi.