G.Saray'da Podolski seferberliği!

Video yükleniyor...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını milli takımlara giden oyuncularından yoksun olarak Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürüyor.

Sarı-Kırmızılılar'da Almanya Milli Takımı'ndan sakat dönen Podolski için seferberlik ilan edilmiş durumda. Ayak bileğinde şişlik meydana gelen Podolski, İstanbul'a geldi. Yıldız golcünün tedavisine tüm hızıyla tesislerde devam ediliyor. Sağlık ekibi Podolski'yi Gençlerbirliği maçına kadar hazır hale getirebilmek yoğun mesai harcıyor.

Önceki antrenmanda omzunun üstüne düşerek sakatlanan Sabri Sarıoğlu da tedavisinin ardından kondisyoner eşliğinde düz koşu yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde ise takımla birlikte çalıştı.

Galatasaray'ın son çalışmasında Sinan Gümüş gözdoldurdu. Genç oyuncu antrenman maçında attığı gollerle dikkat çekti.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, son antrenmana A2 takımından oyuncuları da aldı.

Galatasaray'da UEFA tarafından lisansı çıkarılmayan Kevin Grosskreutz'un da cumartesi günü Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Panthrakikos ile oynanacak hazırlık maçında forma giymesi bekleniyor.

Bu arada Galatasaray'ın son antrenmanını Başkan Dursun Özbek de izledi. Antrenman öncesinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile görüşen Dursun Özbek, oyuncularla da selamlaştı.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray