G.Saray'da kritik görüşme

Video yükleniyor...

Galatasaray'da 4-0'lık Kasımpaşa yenilgisinin ardından teknik direktör Mancini oyuncularına izin verip İtalya'ya giderken Başkan Ünal Aysal geçen hafta İtalyan teknik adamla yaptığı görüşme sonrasında gelecek sezonun planlaması için düğmeye basmaya hazırlanıyor.

Sezon sonunda Roberto Mancini'yle bir kez daha görüşecek olan Ünal Aysal'ın kapsamlı bir rapor alacağı ancak ilk görüşmede fikir alışverişinde bulunulan altyapı konularıyla birlikte sezon sonunda takımda birçok şeyin değiştirileceği belirtildi.

Takımdan ilk gönderilecek ismin devre arasında kiralık olarak alınan Burdisso olduğu belirtilirken Drogba'ya veda edileceği , Malaga'da kiralık olarak forma giyen Amrabat'ın bonservisiyle birlikte İspanyol kulübüne gönderilmesi için görüşme yapılacağı ve 4,5 milyon euro verilmesi halinde satılacağı öğrenildi.

Oğuzhan, Ontivero ve Salih Dursun gibi genç oyuncuların da forma giyebilecekleri takımlara gönderilmesi planlanırken transferin sezon sonunda Mancini'nin vereceği detaylı rapor doğrultusunda yapılacağı belirtildi.

Yönetim gelecek sezonun planlamalarını yaparken belindeki ağrılar nedeniyle daha önce ameliyat olduğu doktora görünmek üzere Katar'a giden Drogba bugüne kadar birlikte çalıştığı ve fikirlerine değer verdiği tüm doktorlarla Katar'da biraraya gelirken , doktorların Fildişili futbolcu için konsültasyon yaptığı ifade edildi. Drogba'nın 7 mayıs'ta oynanacak Türkiye Kupası Finali'nde mutlaka oynamak istediği ve doktorların konsültasyon sonucunda Drogba'yı finalde oynatabilmek için özel bir tedavi programı belirlediği ifade edildi.

Bu arada teknik direktör Mancini'nin dün sabah yapılan antrenman öncesinde oyuncularıyla yaptığı toplantıda ''Farklı yenilgi bize yakışmadı. Ama hedeflerimizden uzaklaşmış değiliz. Hem Türkiye Kupası hem de Şampiyonlar Ligi hedefimiz sürüyor. Amaçlarımız için kalan 5 maçımızı da kazanmamız gerekiyor. Hiçbir mazarete sığınma hakkımız yok. Bu sezonu en iyi şekilde bitirmek için kalan maçlarda elimizden geleni yapmalıyız'' dediği öğrenildi.