Ne zaman sözleşme imzalayacak?

Video yükleniyor...

Galatasaray, Hamza Hamzağlu ile görüşmelere başladığını Borsaya bildirdi. Sarı kırmızılılar, aynı zamanda Cesare Prandelli'nin sözleşmesinin feshedildiğini de KAP'a bildirdi.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, karşılıklı anlaşarak Prandelli'nin sözleşmesini sonlandırdıklarını dile getirdi. Albayrak, şöyle devam etti:

"Bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı hocamıza teşekkür ediyoruz. Gönül böyle olmasını istemezdi. Çok iyi, mükemmel bir insan ama olmadı. Hiç istemediğimiz bir noktaya geldik. Kendisiyle bugün görüştük, önümüzdeki hafta da bir yemek yiyeceğiz. Galatasaray'a yakışır bir şekilde kendisini uğurlayacağız. Bugüne kadar vermiş olduğu emeklerden dolayı Galatasaray adına ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatında da başarılar diliyoruz. Karşılıklı anlaşarak mukavelesini sonlandırdık."

Albayrak, teknik direktörlük için Hamza Hamzaoğlu ile yarın sözleşme imzalayacaklarını vurgulayarak, "İnşallah yarın Gaziantep'te kendisiyle mukavele imzalama şansı bulacağız. Galatasaray'a gelmek için çok büyük fedakarlıklar yaptı. Galatasaray'ın yetiştirdiği evlatlarından birisi. Hem Galatasaray hem de Hamza için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.