"Gözümle görmeden inanmam"

"Gözümle görmeden inanmam"
Fenerbahçe Yönetimi'nin Shakhtar ile oynanacak rövanş maçında 10 bin taraftarın tribünde yer alacağını bildirmesi üzerine Pereira ve oyuncular, 'İnanılmaz bir şey. Bu gerçek mi?' dediler.

Fenerbahçeli taraftarlar Shakhtar Donetsk ile oynanacak rövanş maçı için Ukrayna'ya kelimenin tam anlamıyla çıkarma yapacak... Taraftarlar maçın oynanacağı Lviv  Arena'da Fenerbahçe'ye ayrılan bölümünn yanı sıra Shakhtar'lı taraftarların oturacağı bölümlerden de bilet aldı. Kısacası Lviv'de oynanacak maçta yaklaşık 10 bin Fenerbahçe taraftarı olacak. İşte bu durumu da yönetim, dün teknik heyet ve futbolculara iletti. Bunu hayretle karşılayan Teknik Drektör Vitor Pereira, ' Bu gerçek mi? İnanılmaz bir şey. Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında kilometrelerce uzakta bir şehirde oynayacağımız maç için taratarın bize bu kadar destek olması beni çok duygulandırdı' dedi.

Pereira futbolcularına da 'Hepiniz bu desteğin hakkını vermeniz gerekiyor. Ben daha önce hayatımda böyle bir şey görmedim' diye seslendi.

Van Persie: Gözümle görmeden inanmam

Hollandalı yıldız Robin van Persie de, ' Bundan önce birçok ligde oynayıp büyük maçlara çıktım. Böylesine tutkulu bir taraftar topluluğu görmedim. Ben hala inanmıyorum, gözlerime görmeden de inanmayacğım' ifadesini kullandı.

Kaynak: Habertürk