Gözü Trabzonspor'da

Gözü Trabzonspor'da
1461 Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Barış Memiş, Manisaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Taraftarların yakında takip ettiği sakatlığı hakkında açıklamada bulunan Memiş:" Yaklaşık 2 haftadan beri oynamıyorum. Normalde 5 hafta süren bir sakatlık ama ben fedakarlık yapmam gerektiğini düşünüyorum.Durumumuz itibariyle 1 hafta içinde takımdaki yerimi alacağım."dedi.

"GENÇ TAKIM OLMAMIZ ZORLUYOR"

Son haftalarda yaşanan puan kayıplarına değinen Memiş:"Takım olarak iyi oynayıp mücadele ediyoruz ve goller de  atıyoruz. Oyunun kontrolünü elimizde tutmamıza rağmen,konsantrasyonumuzu kaybettiğimiz an şansız bir şekilde cezasını ödüyoruz. Şansız ve  kötü goller yiyoruz.Genç takım olduğumuz için işin altından kalkmamız zor oluyor."dedi.

"Gol Kralı Muhammet Reis Olabilir."

Ligdeki gol krallığına da değinen Memiş: "Şansız bir şekilde sakatlandım. Gol kralı ile aramda 6 gol farkı vardı. Her hafta gol veya goller atmaya başladığım dönemde  sakatlandığım için  yetişmek zor olacak ama elimden geldikçe gollerime devam edeceğim. Bu sezon büyük bir ihtimalle gol kralı Muhammet Reis olabilir diye düşünüyorum" dedi.

"Ekrem Al Hocamız Hakkında Çıkan Haberlere Katılmıyorum!"
Hocası  Ekrem Al hakkında medyada olumsuz haberlere de değinen Memiş:"Medyada Ekrem Al hocamız hakkında çıkan haberlere kesinlikle katılmıyorum. Tam aksine, 1461 Trabzonspor'a  taze kan ve yeni ruh getirdi. Daha önce de iyiydik ancak Ekrem Al hocamız, geldiği günden itibaren kendi kalitesini gösterdi. Bu takım içinde bariz görülüyor kesinlikle katılmak mümkün değil sonuçta iş bizlerde  bitiyor"dedi.

"Trabzonspor Hayalimi Terketmeyi Düşünmüyorum."

Sezon sonu teklif gelmesi durumunda adresinin Trabzonspor olacağını belirten Memiş:"Şuan Trabzonspor'un futbolcusuyum. Daha önce defalarca söyledim. Trabzonspor'da yarım kalan bir işim var onu tamamlamak için bir şans bekliyorum. Bu sezon sergilediğim performansımla bir şans daha hak ettiğimi düşünüyorum.Bunun kararını  Hami Mandıralı hocamız  verecektir. Yeni sezon için ciddi teklifler almam çok sevindirici ancak öncelikle 1461 Trabzonspor'u ligde tutmamız gerekiyor. Şunu net söyleyebilirim ki Trabzonspor hayalimi terketmeği düşünmüyorum."dedi.

"Taraftara Teşekkür"

Son olarak 1461 Trabzonspor taraftarlarına teşekkür gönderen,  Memiş:"Tüm Trabzon halkını futbola gönül verenlerin desteklerini görmek ve  maçlarımıza gelmelerini bekliyoruz. Sezon başından beri bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum."dedi.

Haber: Ekrem Konur