Göztepe'de işler yolunda

Göztepe'de işler yolunda
TFF 1. Lig'de Boluspor'u 1-0 mağlup eden Göztepe, 7 haftadır yenilmediği ligde, rakibinden ikincilik koltuğunu geri aldı.

Boluspor karşısında uzatma bölümünde Mehmet Umut Nayir'in attığı penaltı golüyle 3 puana ulaşan Göztepe, iç sahadaki yenilmezliğini sürdürdü. Ligdeki son 7 maçında mağlup olmayan ve bu maçlarda 17 puan toplayan Göztepe, geçen hafta Boluspor'a kaptırdığı ikinciliğe tekrar yükseldi.

Haftayı 21 puanla 10. sırada geçen sarı-kırmızılı ekip, lige verilecek aranın ardından Bandırmaspor'u ağırlayacak.

Boluspor karşısında takımının tek golünü atan Mehmet Umut Nayir, bu sezon 3. golünü kaydetti. Golcü futbolcu takımının 2-1 geriden gelip, 3-2 kazandığı Altınordu maçında 90+4. dakikada takımının son golüne, 2-0 galibiyetle tamamlanan Şanlıurfaspor maçında da 88. dakikada yine penaltıdan 2. golüne imza atmıştı.

Futbolcuların görüşleri
Göztepeli oyunculardan Mehmet Umut Nayir, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, kazanmak için sahaya çıktıkları müsabakada son dakikada olsa da golü bulduklarını belirterek, kendilerini son ana kadar destekleyen taraftarlara teşekkür etti.

Kaleci Günay Güvenç ise galibiyet için her yolu denedikleri müsabakadan 3 puanla ayrıldıklarını belirterek, "Lig bir maraton, maç maç ilerleyerek yolumuza devam edeceğiz. İyi futbolları için rakibimiz de tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.