"Göz kamaştırıyor"

"Göz kamaştırıyor"
İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Malaga'nın Galatasaray'dan kiraladığı Nordin Amrabat, gösterdiği performansla İspanyol basınının beğenisini topladı.

Ligin 9. haftasında Rayo Vallecano'yu 4-0 yendiği maça ilk 11'de sahaya çıkan ve bir gol atan Ambarat, başarılı performansıyla dikkatleri çekti.

Marca gazetesi, Malaga-Rayo Vallecano maçıyla ilgili verdiği haberde Amrabat'ı öne çıkararak, "Her gol pozisyonuna katıldı. Daha fazlasını da yapabilirdi" diye yazdı. "Amrabat'ın eğlence yeri" başlığı altında yapılan yorumda ise "Amrabat, Malaga'nın altyapısından yetişmiş genç futbolcular Samu Castillejo, Juanmi ve Samuel'i arkasına alarak Rayo'yu oyuncakları yaptı" değerlendirmesi yapıldı.

İspanyol resmi haber ajansı EFE de Fas asıllı futbolcunın performansıyla ilgili, "İyi futbolu ve sonsuz mücadelesi La Roselada Stadı'nda kimseyi hayal kırıklığına uğratmıyor. Her gol pozisyonuna katılıyor ve takıma sürat veriyor" ifadeleri kullanıldı.

Bu arada Malaga kentinde yayımlanan yerel gazete Diario Sur'un internette yaptığı oylamada, Malaga'nın bu sezon gösterdikleri performanslara göre en değerli oyuncular kaleci Kameni, Sergio Sanchez, Camacho ve Amrabat seçildi.