"Göreceksiniz Galatasaray iki maçta da..."

"Göreceksiniz Galatasaray iki maçta da..."
Sarı lacivertliler, kaptan Emre’nin uzatma dakikalarında attığı golle yarışa tutunurken, maç sonu soyunma odasında hocalarıyla şampiyonluk için kenetlendi.

Fenerbahçe'de kritik Mersin İY maçı öncesi hem moraller bozuk hem de şampiyonluğa olan inanç düşüktü.

Haftalar azalmasına karşın Galatasaray puan kaybetmeyince, sarı lacivertli camia üzerindeki baskı da artıyordu. Bu baskı 90 dakika boyunca da kendisini gösterdi.

Fenerbahçe, hata yapma lüksünün olmadığı mücadelede aradığı golü uzatma dakikalarında kaptan Emre’nin ayağından bulup, ‘Takibe devam’ demeyi başardı. Ve bu golle gelen 3 puan, Mersin İY karşılaşması öncesindeki havayı da tamamen dağıttı.

‘HERKES YÜREKTEN İNANSIN’

Artık Fenerbahçeli futbolcuların havası çok farklıydı. Hem soyunma odasında hem de takım içi konuşmalarda artık şampiyonluk inancı çok artmış görünüyordu. İsmail Kartal da maç sonunda soyunma odasında futbolcularıyla konuşurken mutlu sona olan inancını özellikle dile getirdi.

Hürriyet'in haberine göre 90 dakika sonrasında önce tek tek oyuncularını tebrik eden Kartal şöyle dedi: “Göreceksiniz... Bu takım bu sezon bitiminde şampiyon olacak. Buna yürekten inanıyorum. Herkes inanmalı...” İsmail Kartal’ın bu konuşması takıma ayrı bir moral ve hava verdi.

Özellikle Eskişehir’e kaybedelen 2 puan sonrası sarı lacivertli futbolcuların ağızlarını bıçak açmıyordu. Mersin dönüşünde ise bu hava uzun zaman sonra değişmiş göründü. Tüm takımın şampiyonluğa inancı artarken Galatasaray’ın, hem Beşiktaş hem de Ç. Rizespor maçlarında zorlanacağını düşünen sarı lacivertli futbolcular iki maçı da kazanıp şampiyon olmak için kenetlendiler.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe