Gomez'i aldı geldi, sıra Gökhan İnler'de!

Video yükleniyor...

Transferde hedeflediği 5 mevkiye istediği oyuncuları alan Beşiktaş'ta gözler sakatlıklarla ortaya çıkan orta sahaya yapılacak takviyeye çevirildi. 
 
Bursasporlu Ozan Tufan için yeşil beyazlı kulüple yapılan görüşmeler, ücret ve takasta istenen Cenk Tosun yüzünden tıkanınca gözler yine Gökhan İnler üzerine odaklandı. 
 
Siyah beyazlı takımda geçen hafta İtalya'ya giderek Alman golcü Mario Gomez'in transferini sonuçlandıran kulübün dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, gündemdeki Gökhan İnler içinde harekete geçiyor. Torunoğulları bu hafta İtalya'ya giderek Gökhan transferini sonlandırmaya çalışacak.
 
Gökhan İnler ile prensipte el sıkışan Beşiktaş, Türk asıllı İsviçreli futbolcunun formasını giydiği ve 1 yıl daha sözleşmesi olan Napoli kulübü ile pazarlık yapıyor. Gökhan'ın bonservisini almak için İtalyan kulübünün istediği 4 milyon euroluk ücreti aşağıya çekmeye çalışan siyah beyazlılar, Gökhan'dan da bu konuda kendilerine yardımcı olmasını istedi.   
 
Bu arada Beşiktaş Avusturya kampında sona yaklaşırken teknik direktör Şenol Güneş, taktik çalışmalara hız verdi. Almanya kampında genelde kondisyon çalışmalarına ağırlık veren tecrübeli çalıştırıcı, Avusturya kampında taktik provalar üzerine yoğunlaştı. 
 
Siyah beyazlıların yeni transferlerinden Ömer Şişmanoğlu'nun 26. doğum günü Avusturya kampında akşam yemeğinden sonra kesilen pastayla kutlandı. Kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını alkışlar eşliğinde kesen Şişmanoğlu, bir şarkı söyledi ve arkadaşlarına teşekkür etti. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş

Beşiktaş transfer