Gomez'den Güneş'e büyük övgü! "Her dediği doğru çıktı"

Video yükleniyor...

Golcü futbolcu, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kendisine güvendiğini ve fiziksel olarak hazır hale gelip goller atmaya başladığını aktardı.

Almanya Milli Takımı'nda yer almak için tekrar ritmini yakalaması gerektiğini vurgulayan golcü futbolcu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Fiorentina'da zor iki yıl geçirdim. Kolay değildi. Tekrar milli takımda olmak için ritmimi bulmam lazımdı. Burada kendimi çok mutlu ve hazır hissediyorum. Şenol Güneş bana 'fiziksel olarak yukarı çıktıkça goller atmaya başlayacaksın' dedi. Ona güvendim ve güvenmeye devam ediyorum. Haklı çıktığını gördüm. Bunun tadını çıkarıyorum. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda kadroya girebilir miyim, şu an bunu bilmiyorum. Şu an burada yapmam gerekenlere odaklandım."

Şenol Güneş'in kendisine Bayern Münih'te Avrupa şampiyonluğu yaşadığı teknik direktör Jupp Heynckes gibi yaklaştığını anlatan Gomez, "Şenol Güneş başından beri benimle doğru iletişim kurdu. Heynckes'le de aynı konuşmaları yapmıştık" dedi.

Fiorentina'da oynarken takımın teknik direktörünün fiziksel antrenmana önem vermediğini anlatan Gomez, "Fiziksel olarak üst seviyeye çıktıkça gollerin geleceğini biliyordum. Teknik direktör karşılaştırması fazla yapmak istemiyorum ama geçen sezondan daha iyi antrenman yapıyorum. İtalya'da burada yakaladığım fiziksel kondisyonu bulamamıştım. Şenol Güneş takıma katılmamdan itibaren bunun üzerinde durdu. Zaman ilerledikçe takım da ben de birbirimize daha da alışıp daha iyi işler yağacağız" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'in takımı çift forvet oynatmadığı için zaman zaman eleştirildiğinin belirtilmesi üzerine Gomez, "Ben gazeteci değilim. Hocayı eleştirme hakkına sahip değilim. Hocanın istediklerini yapmakla görevliyim" yorumunda bulundu.