Golcülerin dönüşüne derbi ayarı!..

Video yükleniyor...

Galatasaray Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını milli takımlarda bulunan oyuncularından yoksun sürdürürken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kadroyu Burak Yılmaz ve Podolski'den gelecek habere göre şekillendireceği belirtildi.

Genç teknik adamın Gençlerbirliği maçı sonrası oynanacak Benfica ve Fenerbahçe karşılaşmalarını düşünerek bu iki önemli oyuncusunu kesinlikle riske etmek istemediği belirtilirken Burak ve Podolski'yle ilgili kararları sağlık heyetinden gelecek rapor doğrultusunda oyuncu ve teknik ekibin birlikte vereceği öğrenildi.

Hamzaoğlu'nun milli takımlardan dönecek oyuncuların takıma katılmasının ardından yapılacak çalışmalar sırasında bu durumu değerlendireceği öğrenilirken savunmada Denayer-Chedjou-Hakan Balta-Carole 4'lüsünü bozmayı düşünmediği ifade edildi.

Son haftalarda orta sahada Bilal'i görevlendiren Hamzaoğlu'nun Gençlerbirliği karşısında da Selçuk-Bilal tercihinden vazgeçmeyeceği , kanatlarda kullanacağı isim konusunda ise kararını sakatlardan gelecek habere göre belirleyeceği vurgulandı.

Burak'ın maça yetişememesi halinde forvette Umut'u oynatacak olan genç teknik adamın oyuncularını kartlar konusunda da uyaracağı  ifade edildi. Sarı kırmızılılarda Gençlerbirliği maçı öncesi 3'er sarı kartı bulunan Sneijder ve Sabri sarı kart görmeleri halinde 9. haftada oynanacak Fenerbahçe derbisinde takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Bu arada Lukas Podolski sabah yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışırken yıldız futbolcunun çalışma sonrası herhangi bir ağrısının olmaması teknik heyeti sevindirdi.

Alman futbolcunun gençlerbirliği maçına kadar antrenmanlarda deneneceği ve sorun çıkmaması halinde forma giyeceği öğrenildi...