Gol sorununu onlarla çözecek!

Video yükleniyor...

Eskişehirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak zirve yarışında yara alan Fenerbahçe, gözünü Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Bursaspor maçına çevirdi.

Sarı - Lacivertliler'de teknik direktör İsmail Kartal, kupa mücadelesine Spor Toto Süper Lig kadar önem verdiğini öğrencilerine anlattı. Kupa mesaisinin önemine vurgu yapan İsmail Kartal'ın iki kulvarda başarı yakalamaları gerektiğini vurguladığı öğrenildi.

Fenerbahçe, Bursa'ya önemli eksiklerle gitti. Sarı - Lacivertliler'de Emre, Webo, Meireles ve Mehmet Topuz kafilede yer almadı.

Sarı - Lacivertliler'de Emre Belözoğlu için seferberlik ilan edilmiş durumda. Eskişehirspor maçının ardından sakatlanan tecrübeli oyuncunun tedavisine yoğun bir şekilde devam ediliyor. Emre'nin Balıkesirspor mücadelesine forma giymesinin zor olduğu kaydedildi.

Sarı - Lacivertliler'de sakatlıkları bulunan Egemen Korkmaz ve Dirk Kuyt için de çaba sarfediliyor. İki oyuncunun da Bursaspor maçında sahadaki yerini alması bekleniyor.

İsmail Kartal, oyuncularına Eskişehirspor maçını izlettirerek yapılan hataları anlattı. Gol sorunu için yoğun mesai harcayan teknik ekip, Musa Sow, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Diego Ribas ve Pierre Webo ile özel çalışmalar gerçekleştiriyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe