Gökdeniz'in maçını Göçek yönetecek

Gökdeniz'in maçını Göçek yönetecek
UEFA Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan duyurulan habere göre, FIFA kokartlı hakemlerimizden Hüseyin Göçek, milli oyuncu Gökdeniz Karadeniz'in de forma giydiği Rusya'nın FC Rubin Kazan takımı ile İngiltere'nin Wigan Athletic FC takımı arasında 7 Kasım Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi D Grubu maçını yönetecek.
 
Rusya'nın Kazan şehrindeki Centralniy Stadyumu'nda TSİ 19.00'da başlayacak karşılaşmada Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Orkun Aktaş yapacak. Bahattin Duran'ın dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Halis Özkahya ve Süleyman Abay olacak.
 
FIRAT AYDINUS, RAPİD WİEN-GENK MAÇINI YÖNETECEK
 
FIFA kokartlı hakemlerimizden Fırat Aydınus da, Avusturya'nın Rapid Wien takımı ile Belçika'nın KRC Genk takımı arasında 7 Kasım Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi G Grubu maçını yönetecek.
 
Avusturya'nın başkenti Viyana'daki Ernst Happel Stadyumu'nda TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmada Aydunus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşcıoğlu yapacak. Cem Satman'ın dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Mete Kalkavan ve Tolga Özkalfa olacak.