"Gitmem gerekirse giderim ama..."

Video yükleniyor...

Gaziantepspor maçında kadroda rotasyona giden ve bazı oyuncuları 18'e almayan Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic'in bu tercihi, eleştirilmesine neden oldu.

Musa Nizam ve İshak Doğan gibi sol bek mevkiinde görev verebileceği isimler varken bu oyuncuları kadroya almayarak Zeki Yavru'yu sol beke çeken Boşnak teknik adamın bu tercihi de tepki çekti.

Vahid Halilhodzic, 4-4 biten Gaziantepspor maçı sonrası "istifa edecek misiniz?" sorusuna "Ben burada kalıp takımımı korumak ve iyi şeyler yapmak istiyorum. Zor günler geçireceğimizi biliyorum. Gitmem gerekiyorsa giderim, yerime birisi gelecekse sıkıntı yok" şeklinde yanıt verdi.

Cumartesi günü Akhisar Belediyespor'la deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'da çalışmalar ara vermeden başlarken, teknik direktör Vahid Halilhodzic haftanın ilk antrenmanını basına ve taraftara kapattı.

Boşnak teknik adam antrenman öncesi Gaziantepspor maçının kritiğini yaptığı ve oldukça sinirli olduğu gelen haberler arasında. Uzun süredir kadroya alınmayan İshak Doğan'ın ise kadro dışı kaldığı iddia edildi. Genç futbolcunun oynatılmamaktan şikayetçi olduğu ve devre arasında Trabzonspor'dan ayrılmayı planladığı öğrenildi.  

Teknik direktör Vahid Halilhodzic tarafından sabah antrenmanına alınmayan Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru, yönetim kurulu tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı.