Giresunspor'da hedef play-off!

Giresunspor'da hedef play-off!
PTT 1. Lig'de 30 Nisan Cumartesi günü sahasında 1461 Trabzon ile karşılaşacak Giresunspor'da kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, rakiplerini yenerek play-off iddialarını kalan haftalara taşımak istediklerini söyledi.

Bozbağ, yaptığı açıklamada, 1461 Trabzon ile son yılların en önemli maçlarından birini oynayacaklarını belirtti.

Rakiplerini yenmeleri halinde play-off'a kalma yolunda önemli bir adım atacaklarını ifade eden Bozbağ, "Play-off'a kalmak istiyorsak mutlaka 1461 Trabzon engelini aşmamız gerekiyor. Rakibimizin ligdeki konumu bizi ilgilendirmiyor. Sahaya kazanmak için çıkacağız. 90 dakika sonunda da 3 puanla ayrılarak, play-off umutlarımızı gelecek haftalara taşımak istiyoruz." dedi.

1461 Trabzon maçı için Giresunspor taraftarından destek isteyen Bozbağ, "1461 Trabzon karşısında en büyük silahımız ve avantajımız yine taraftarımız olacak. İçeride oynadığımız maçlarda futbolcularımız, taraftarımızın da desteğiyle daha coşkulu ve arzulu oynuyor. Play-off yolunda önemli olan 1461 Trabzon maçında da taraftarımızın desteğine büyük ihtiyaç duyuyoruz. Giresun halkından tribünleri doldurmalarını ve takımlarına 90 dakika boyunca katkı sunmalarını bekliyoruz." diye konuştu.