Giresun'da Hamroun krizi

Giresun'da Hamroun krizi
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un Cezayirli futbolcusu Jugurtha Hamroun'un, sözleşmesini tek taraflı feshederek Romanya ligi ekiplerinden Steaua Bükreş ile anlaştığı bildirildi.

Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, kulübün sosyal tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, yaklaşık 15 gün önce Hamroun ile resmi sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Bu sözleşmenin Hamroun için çok bağlayıcı olduğuna dikkati çeken Bozbağ, "UEFA normlarına uyan bir sözleşmedir. Dün akşam saatlerinde Hamroun direkt bize gelerek Steaua Bükreş takımının 3 seneliğine 1 milyon 200 bin avro verdiğini, sözleşmeyi karşılıklı feshetmemiz gerektiğini, Giresunspor'dan alacağı paranın 3 senelik 360 bin avro olduğunu ve arada çok fark bulunduğunu söyledi" dedi.

Bozbağ, Hamroun'a, kulüpten ayrılmasının bir bedeli olacağını bildirdiklerini ifade ederek, "Bu bedeli ödersen biz bunu feshederiz, seni de karşılıklı anlaşarak göndeririz dedik. Hamroun bizim istediğimiz ücreti ödemediği için kendisi tek taraflı olarak ayrılmış ve Steaua Bükreş Kulübü'ne gitmiştir" dedi.

Kulübün avukatının gerekli girişimleri bugünden itibaren yapacağını dile getiren Bozbağ, Giresunspor'un, Hamroun'dan iyi bir ücret kazanacağını ve bu ücretin de 200 bin avro civarında olacağını sözlerine ekledi.