Giresun galibiyete odaklandı

Giresun galibiyete odaklandı
TFF 1. Lig'in 8. haftasında 22 Ekim Cumartesi günü sahasında Boluspor'u konuk edecek Giresunspor'un teknik direktörü Mustafa Kaplan, içeride oynadıkları üç maçı kazandıklarını anımsatarak, "Dördüncü karşılaşmayı da galip bitirerek 4'te 4 yapmak istiyoruz." dedi.

Kaplan, Atatürk Stadı'ndaki antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, iç ve dış sahada iyi oynayan bir takım olduklarını söyledi.

Pozitif futbol oynamayı tercih eden futbolcu gruplarının bulunduğunu vurgulayan Kaplan, "Oyuncu grubuma her zaman güveniyorum. Oyun anlayışımız birlik, beraberlik, sevgi ve saygı olsun. Seyircimizin bize verdiği destekle Boluspor maçını kazanıp 14 puana alaşmayı hedefliyoruz. Evimizde oynadığımız üç maçı kazandık, dördüncü maçı da galip bitirerek 4'te 4 yapmak istiyoruz." diye konuştu.

Kaplan, antrenmanların sert geçmesini istediğini dile getirerek, "Sakatlık değil, topa karşı bir sertlik olmasını istiyorum." ifadesini kullandı.

Yeşil-beyazlı ekip, Boluspor maçının hazırlıklarını koşu ve pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaparak sürdürdü.