"Gidip size kimse Beşiktaş'ı vermez"

"Gidip size kimse Beşiktaş'ı vermez"
Beşiktaş forması altındaki mücadelesiyle Türk futbolunda iz bırakan futbolculardan biri olan İbrahim Üzülmez, ilk teknik direktörlük deneyimini yaşadığı Vartaş Elazığspor'da, bu özelliklerini takıma aşılayarak başarılı olmayı hedefliyor. 

Gaziantepspor'da gösterdiği başarılı performansın ardından 2000 yılında transfer olduğu Beşiktaş'ta, 2011 yılına kadar 285 maçta forma giyen ve Üzülmez, 7 gol kaydetti. Milli takım formasını da 37 maçta giyme başarısı gösteren Üzülmez, bir dönem Çaykur Rizespor'da teknik direktör Mustafa Denizli'nin yardımcılığını yaptı.

Geçen hafta PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'un teknik direktör Bayram Bektaş ile yolları ayırmasının ardından takımın başına getirilen Üzülmez, ilk teknik direktörlük kariyerinde başarıyı yakalamayı amaçlıyor. 

Üzülmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Elazığ temsilcisinin hedeflerinin kendi hedefleriyle örtüştüğü için görevi kabul ettiğini söyledi.

Büyük hedefi olduğunu vurgulayan Üzülmez, şöyle konuştu:

"Kimse gidip size Beşiktaş'ı vermez, başarıya aç bir yapım var. Ben bunu Elazığspor'da yakalayacağıma inandığım için bu görevi kabul ettim. Çünkü oyuncu profiline baktığınız zaman çok tecrübeli ve kaliteli olan bir oyuncu grubu var. Bu oyuncuların yüksek performansını ortaya çıkartacağımız için bu görevi kabul ettim." 

Takımının çok iyi çalıştığını dile getiren Üzülmez, bundan da keyif alan bir takım olduklarını belirtti.

Oyuncularından hep hırslı olmalarını istediğini dikkat çeken Üzülmez, "Arkadaşlar biz başarılı olmak istiyorsak, bu takımın yapması gereken birinci görevi çalışmaktır, çalışmaktır, çalışmaktır. Saha içerisinde bütünlüğü sağlarsak hep beraber başarıya ulaşacağımızı söyledim. Onlar da şimdiye kadar ortaya koydukları karakterle bunu fazlasıyla ortaya koydular" dedi. 

İbrahim Üzülmez, her zaman yaptığı işin en iyisini gerçekleştirmek için çaba gösterdiklerini dile getirerek, "Bu işi yapıyorsam, takımı en iyi yerlere getirmeliyim. Başarılı oluruz olmayız, o takdiri ilahi. O konuda bir şey yapamayız ama bizim yapmamız gereken ekiple, takımla beraber o hedefe gitmektir. O hedefe, iyi niyet içerisinde, saf duygular içerisinde mücadele etmektir" ifadelerini kullandı.