Gerrard acele etmeyecek

Gerrard acele etmeyecek
Liverpool'un 34 yaşındaki kaptanı Steven Gerrard, takımıyla sezon sonu bitecek sözleşmesini yenilemek için aceleci davranmayacağını söyledi.

İngiltere basınına açıklamalarda bulunan Gerrard, kulübünün yaptığı sözleşme teklifini hazır olduğunda değerlendireceğini belirterek, "Kontratımla ilgili karar vermek için acele etmeyeceğim. Taraftarlarımızın beni tanıyacağı kadar uzun süredir bu takımdayım, zamanı geldiğinde gereken açıklamayı yapacağım" ifadelerini kullandı.

Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers, sezon sonu bitecek sözleşmesinin ardından kulüpten ayrılacağı iddia edilen Gerrard'a, takımda kalması için teklif yapıldığını açıklamıştı.

Premier Lig'deki Stoke City maçında oyuna sonradan dahil olmasıyla hakkındaki transfer söylentileri artan Gerrard, son olarak Leicester City karşılaşmasına ilk 11'de başlamış ve attığı golle takımının 3-1'lik galibiyetine katkıda bulunmuştu.

Altyapısından yetiştikten sonra 1998'den bu yana profesyonel kariyerine devam ettiği Liverpool formasıyla şu ana kadar 664 karşılaşmaya çıkan deneyimli oyuncu, bu maçlarda 170 gol attı.