Geri dönüyor!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal derbi onbirini belirledi. Sarı Lacivertlilerde cezası biten Bekir İrtegün'ün yanısıra son haftalarda kulübede yer alan Emanuel Emenike onbire geri döneceği öğrenildi

Kaleyi her zaman olduğu gibi yine Volkan Demirel'e teslim edecek olan İsmail Kartal'ın savunmanın sağında Gökhan solunda Caner stoperlerde ise Kadlec-Bekir ikilisine görev vereceği öğrenildi.

Savunmanın önünde Mehmet Topal ve Raul Meireles ikilisine çok güvenen Kartal'ın bu ikilinin önünde Kaptan Emre Belözoğlunu görevlendirerek orta saha hakimiyetini kontrol altına almayı hedeflediği belirtildi.

Kanatlarda Dirk Kuyt ve Moussa Sow'u sahaya sürmeyi düşünen İsmail Kartal'ın,ezeli rakiplerinin yumuşak karnı olarak kanat beklerini gördüğü ve hücum organizasyonlarına kanatlardan gerçekleştirmeyi planladığı ifade edildi.

Pivot santrfor pozisyonunda Emenike'yi kullanacak olan Kartal'ın, Nijeryalının süratine ve rakip savunmayı bozan özelliğini kullanmayı hedeflediği öğrenildi.

Derbide duran topların da çok önemli bir silah olacağını oyuncularına anlatan İsmail Kartal'ın taktik antrenmanlarında duran top organizasyonları üzerinde de sıklıkla durduğu gelen haberler arasında.