Simeone'nin oğlu Juventus'u parçaladı! (ÖZET)

Video yükleniyor...

İtalya Serie A 14. hafta mücadelesinde Juventus, Genoa deplasmanından 3-1'lik skorla mağlup ayrıldı.Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone'nin oğlu Giovanni Simeone, attığı iki golle maçın yıldızı oldu.

Çizmede haftaya 33 puanla lider giren Juventus, Genoa'ya konuk oldu. Maça favori olarak çıkan Torino ekibi, kabus gibi bir başlangıç yaptı. 3. Dakikada Giovanni Simeone'nin attığı golle 1-0 geriye düşen Juventus, ikinci şoku bu golden 10 dakika sonra yaşadı. Dakikalar 13'ü gösterdiğinde sahneye bir kez daha çıkan Simeone, yaptığı şık kafa vuruşuyla farkı ikiye çıkardı. 29.dakikada ise Luca Rigoni, Genoa'nın üçüncü golünü kaydeden isim oldu.
Bu golden sonra farkı azaltmak için ataklar geliştiren Juventus'ta bir de sakatlık şoku yaşandı. 33.dakikada sakatlanan Leonardo Bonucci maça devam edemedi ve yerini Daniele Rugani'ye bıraktı.

İkinci yarıda daha baskılı oynamaya çalışan Juventus, 51.dakikada Sami Khedira ile net bir pozisyondan yararlanamadı. Genoa, daha defansif bir oyunla ikinci yarıda da rakibine çok net fırsatlar vermedi. Juventus'un maçtaki tek golünü ise 82.dakikada frikikten Bosnalı yıldızı Miralem Pjanic kaydetti.

Bu sonuçla Juventus 33 puanla liderliğini sürdürdü. Genoa ise puanını 19'a çıkardı ve 9.sıraya yerleşti.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Galatasaray -  Bursaspor maç sonucu ve özeti

Aytemiz Alanyaspor - Kayserispor maç sonucu ve özeti


Beşiktaş -  Medipol Başakşehir maç sonucu ve özeti

Kardemir Karabükspor -  Gaziantepspor maç sonucu ve özeti

Antalyaspor - Adanaspor maç sonucu ve özeti

Akhisar Belediyespor - Kasımpaşa maç sonucu ve özeti